OVER ONS

Zodat je weet wie we zijn en wat we doen ...

ONZE WAARDEN

Waar we voor staan

H&H staat voor experts op het gebied van data-gedreven strategisch HR-beleid.

WE zijn analytisch en feitelijk

Wij erkennen de strategische waarde van HR en objectiveren besluitvorming. Via gerichte data-analyses gaan wij van buikgevoel naar feiten. Vanuit verschillende perspectieven belichten we je businesscase en op basis van gerichte vragen en bijbehorende analyses creëren wij inzicht én impact.

WE zijn innovatief en pragmatisch

H&H neemt graag een rol in de regio en wil van betekenis zijn voor de maatschappij. We innoveren op ons vakgebied en delen kennis die gericht is op de zorgsector. Wij weten wetenschappelijke kennis, pragmatisch te vertalen naar passende strategische HR-interventies.

WE delen kennis en zijn betrokken

Daarnaast streven we naar de overdracht van kennis in het onderwijs. We delen kennis en verrijken onze kennis via het Research Centre for Employability Zuyd University of Applied Sciences. We  begeleiden stagiaires en scripties en verzorgen gastlessen of workshops in het onderwijs of op conferenties.

Persoonlijk

De Directie van H&H

Joost Hoedemakers, MSc

Joost beschikt over 16 jaar werkervaring binnen en buiten de gezondheidszorg. Vanuit diverse rollen en functies streeft hij altijd het creëren van meerwaarde vanuit zowel medewerkers-, klant- als organisatieperspectief. Vanuit zijn rol als projectmanager bij het Research Centre Employability van Zuyd verricht hij wetenschappelijk, praktijkgericht onderzoek en geeft hij de verbinding met het onderwijs handen en voeten.

Hij beschikt – na het afronden van diverse opleidingen- over een MSc titel in Management met een specialisatie in talentmanagement en strategisch HRM, en dat in combinatie met zijn promotie ambitie aan de universiteit, brengt en haalt hij kennis die direct toepasbaar is.

Mobiel nummer

+31 (0)6 12 94 90 25

Email:

joost@henh.nl

Willy Heijman, MSc

Willy heeft een brede en ruime achtergrond qua werkervaring en opleidingen. De belangrijkste opleidingen zijn op gebied van verandermanagement, bedrijfskunde en Strategische HRM (MSc). Zijn drijfveren zijn gericht op de bloei van mensen, teams, organisaties en de regio. Dienend leiderschap maakt daarin het verschil. Daarbij heeft hij in het bijzonder een warm hart voor de zorgsector en het onderwijs. Daarnaast is hij maatschappelijk sterk betrokken in de regio via netwerken en het verenigingsleven.

Mobiel nummer

+31 (0)6 10 07 88 23

Email:

willy@henh.nl

Neem vandaag nog contact met ons op

Je verdient het om met de beste partner aan de slag te gaan